Nu er Humle Tumle en leg og bevægelsesinstitution

Diplomet er i hus. Privat foto
Diplomet er i hus. Privat foto
19. april 2024 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

Børnegården Humle Tumle havde torsdag besøg af formanden for DGI Sønderjylland, som overrakte institutionen et certifikat på, at de nu er en leg og bevægelsesinstitution, fordi personalet igennem det seneste år har gennemgået et uddannelsesforløb ved DGI.

Det blev fejret med flag, sang og bevægelsesaktiviteter på legepladsen, hvor bl.a. helårskælkebakken blevet taget i brug, skriver børnegården i en pressemeddelelse.

Leg og Bevægelse er blevet Humle Tumles profil og der er fokus på det i de ugentlige aktiviteter med børnene. Det sker blandt andet gennem brug af hal, gymnastiksal, bryderum og svømmehal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden er der en øget fokus på barnets motoriske udvikling og Humle Tumle har flere motorikassistenter og -vejledere blandt personalet.

Børnegården Humle Tumle skal fremadrettet re-certificeres ved DGI en gang om året.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...