Fredag kommer Gadefest Tour til Sønderborg

15. september 2022 Erhverv
Arkivfoto
Arkivfoto

Nørrebro kommer til at summe af liv, når Gadefest Tour og TooManyLeftHands & Friends lægger vejen forbi Sønderborg i morgen, fredag. Sønderborgerne kan se frem til konfetti, flammer og DJ Line-up, hvor større danske musikere vil sætte fut under byen, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse. Festen starter klokken 16 og slutter klokken 23.

Gadefest Tour har siden 2017 bragt gratis gadefester, højt humør og en masse elektronisk musik ud til flere end 120.000 danskere i en lang række danske byer. Det er tre store aktører inden for drikkevarer, natteliv og fester – Booster, Shaker og NightPay – der står bag Gadefest Tour, hvor man bruger hinandens styrker til at lave den ultimative gadefest.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Gadefest Tour har udviklet sig til en tradition, hvor vi forsøger at skabe rammerne for en gedigen gadefest i byer i hele landet, hvor man kan give den gas og nyde musikken fra TooManyLeftHands og nogle af deres store musikalske venner. Vi har været heldige med både vejr og fremmøde, så det har været et brag af en fest indtil nu i hele landet. Vi regner med at tage den lige et nøk op i Sønderborg, så vi kan støtte op om det lokale og få en fest ud af det i samme omgang”, siger sponsorchef i Royal Unibrew og repræsentant for Gadefest Tour Freddy Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

REKOM er blandt arrangørerne af Gadefest Tour i Sønderborg, og her forventer man da også en helt særlig atmosfære fredag aften i byens gader.

“Vi er virkelig glade for at være en del af touren og det liv og den oplevelse, det skaber for os alle i Sønderborg. Der er et enormt stærkt sammenhold her i byen, og med det program, der er stablet på benene, er vi helt sikre på, at vi nok skal være med til at styrke det yderligere“, siger Tom Holden, Senior Venue Manager i REKOM.

Gadefest Tour er gratis og man kan tilmelde sig på Gadefest.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Med NightPay får man op til 33 procent rabat på alle drikkevarer på dette års Gadefest Tour ’22. Appen kan hentes i AppStore eller Google Play.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...