Vibeke Jensen fik en medalje fra Dronningen

15. oktober 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Vibeke Jensen er og har været en afholdt og pligtopfyldende medarbejder i den beskyttede beskæftigelse for handicappede i Sønderborg Kommune siden 1979. Fyrre år er det blevet til, og det udløste forleden helt særlig opmærksomhed. Hun fik nemlig overrakt Dronningens Fortjenstmedalje af borgmester Erik Lauritzen.

Overrækkelsen foregik på Egen Forsamlingshus, hvor Vibeke Jensens mange kolleger var mødt op for at hylde hende.

Vibeke Jensen startede på Værkstedet Søndervang i Sønderborg. I 1983 rykkede hun videre til Værkstedet Østerlund i Nordborg. To år senere skiftede hun til Naturværkstedet i Sjellerup, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Du er et meget afholdt menneske og meget pligtopfyldende, og du laver rigtig gerne noget, der glæder andre. Men nu skal vi glæde dig. Nu får du et synligt bevis på alt det, du har bidraget med i dit arbejdsliv. Du får Dronningens Fortjenstmedalje, samt denne kuvert, der indeholder et diplom og en følgeskrivelse”, sagde borgmester Erik Lauritzen i sin tale ved festen for Vibeke.

 

 

 

19. marts 2024 Augustenborg, Frivillige

Øvelse: Bilbrand blev til industribrand

19. marts 2024 Augustenborg

Mandag aften var der øvelse på programmet for de frivillige brandmænd i Augustenborg-Bro Brandværn, som blev kaldt ud til: Bilbrand i det fri. Brandmændene sprang i brandbilerne og kørte til Industrivej i Augustenborg og på vejen ser de en anden frivillig brandmand, Klaus Iskov, som stod og vinkede. Ham kørte de hen til, men det […]

Læs mere...