17-årig pige gik online med netbutikken Noorah.dk

10. marts 2021 Augustenborg
Signe Pedersen. Privat foto
Signe Pedersen. Privat foto

17-årige Signe Pedersen fra Kettingskov er vildt interesseret i modetøj og med hjælp fra forældrene har hun i januar åbnet sin egen netbutik, hvor hun sælger modetøj til kvinder.

“Målgruppen er de unge fra 18 år og op til midt i tyverne”, siger Signe Pedersen til SønderborgNYT. Hun fortæller, at hun også sælger smykker og accessories.

“Jeg kan stå inde for det, jeg sælger og når der vælges tøj til de forskellige kollektioner, så er udgangspunktet, hvad jeg selv finde på at gå med”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Signe Pedersen fortæller, at hun har været elev på handelsskolen, men droppede ud.

“Så fik jeg job hos Stark, men de har ikke brug for mig længere, så jeg skal finde nyt arbejde”.

Lykken vil være, hvis hun på sigt kan leve af netbutikken Nooraah.dk 

“Men det tager tid at køre en forretning op, så det er muligt at trække en løn ud”, siger Signe Pedersen, som bestemt har både energien og tålmodigheden til at satse på sin netbutik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...