17-årig pige gik online med netbutikken Noorah.dk

10. marts 2021 Augustenborg
Signe Pedersen. Privat foto
Signe Pedersen. Privat foto

17-årige Signe Pedersen fra Kettingskov er vildt interesseret i modetøj og med hjælp fra forældrene har hun i januar åbnet sin egen netbutik, hvor hun sælger modetøj til kvinder.

“Målgruppen er de unge fra 18 år og op til midt i tyverne”, siger Signe Pedersen til SønderborgNYT. Hun fortæller, at hun også sælger smykker og accessories.

“Jeg kan stå inde for det, jeg sælger og når der vælges tøj til de forskellige kollektioner, så er udgangspunktet, hvad jeg selv finde på at gå med”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Signe Pedersen fortæller, at hun har været elev på handelsskolen, men droppede ud.

“Så fik jeg job hos Stark, men de har ikke brug for mig længere, så jeg skal finde nyt arbejde”.

Lykken vil være, hvis hun på sigt kan leve af netbutikken Nooraah.dk 

“Men det tager tid at køre en forretning op, så det er muligt at trække en løn ud”, siger Signe Pedersen, som bestemt har både energien og tålmodigheden til at satse på sin netbutik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...