17 kunstnere udstiller i Augustenborg

Forunderlige DNA. Værk af Lone E. Jørgensen
Forunderlige DNA. Værk af Lone E. Jørgensen
11. juni 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Hele sytten kunstnere glæder sig til at præsentere deres udspekulerede værker, skabt gennem et helt år ud fra temaet ’Opspind’. Udstillingen finder sted fra den 15. juni til og med den 4. juli i galleriet: KunstPunkt i  Augustenborg.

Opspind er et ekstremt relevant tema i dagens samfund, hvor kunstig intelligens, teknologi og medier spiller en større og større rolle i formidlingen af information. Vi har alle været udsat for forskellige former for opspind, som vi i dag blandt andet kender til som fake news og konspirationsteori, skriver udstillerne

Artiklen fortsætter under annoncen

Noget kan være helt anderledes end det, det giver sig ud for at være, hvilket også gør sig gældende for de værker udstillingen rummer. Tråde, ure, lag og transparens vil påvirke udstillingens gæster sanseligt, kommunikativt og illusorisk.

Kunstnerne har manipuleret en mangfoldighed af materialer, herunder tekstiler, garn, keramik, papir og genbrugsting, med blandt andet blyant, maling og ståltråd, for at opfordre beskuerne til at reflektere over, hvordan opspind kan vildlede vores opfattelse af virkeligheden og være med til at konstruere vores liv og kulturelle landskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ferniseringen er den 15. juni kl. 14:00 og bliver en fantastisk begivenhed, hvor gæsterne inviteres til at vikle sig ind og ud af ’Opspind’ gennem gastronomi og en hel maskerade af kunstnere og kreationer.