På Hotel Alsik bliver der tændt for tv-apparaterne, når Dronningen skal holde sin nytårstale og når de 170 gæster, som fejrer Nytårsaften på hotellet har hørt hende tale, så kan de – sammen med dem er i følgeskab med – sætte sig ind ved bordene Restaurant Alsik.
På høje borde i lokalet er der små appetitvækkere, som kan nydes til et glas champagne.
Hotellets Nytårsmenu er Pocheret torsk på saltbagt knoldselleri, ristet pighvar med kvædepure. Mignon af dansk kalvemørbrad med trøffelgratinering. Mousse med passionsfrugtsorbet, lun chokoladefondant, Osmose mango, granatæble og krokant – og der rundes af med et sødt punktum fra konditoren.
“Vi glæder os til at tage imod de 170 nytårsgæster og så er vi selvfølgelig også glade for, at vi solgte alle pladserne på bare tre dage”, siger Hotel Alsiks direktør, Jesper B. Larsen, til SønderborgNYT.
Udover de 170 nytårsgæster, så er der også en del gæster, der overnatter på hotellet og fester andre steder i byen – og det betyder, at hotellet har flere end 300 gæster til morgenmad på den første dag i det nye år.