Hyggelig Juleaften for Alle i Gråsten og Omegn

26. december 2019 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

I år inviterede KGGO igen, for 6. gangtil Juleaften for Alle i Gråsten og omegn i Kulturhuset Egernsund Gamle Skole, som helt klart er et super godt sted.

Vi startede som planlagt kl. 15.00, hvor vi fik en kop kaffe og talte kort om, hvem der gjorde hvad. Kort tid efter kom de første gæster, og lokalerne og juletræet blev pyntet, og bordet blev dækket rigtig hyggeligt. Inden vi så os om, så havde julefreden sænket sig i ”det lille hjem”, skriver KGGO.

Der kom hele tiden nye gæster til og antallet blev 30, hvilket er det største antal gennem de seks år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle sad og hyggede sig, fik kaffe, sang julesange fra Julesanghæftet som Lions Broager-Gråsten, for år tilbage havde skænket til anledningen og til kaffen var der småkager, som, en af KGGOs frivillige, Jette, havde bagt til dagen.

I år var julemenuen and og flæskesteg, med alt hvad dertil hører. Maden kom fra Det Grønne Køkken.

Der var også julegaver til alle og dem havde KGGO købt for de penge som var kommet ind ved lottospil til fordel for Juleaften for alle i Gråsten og omegn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle de frivillige og dem der har bidraget til at få denne super hyggelige eftermiddag og aften til at blive til det, som den blev til: En uforlemmelig Juleaften for rigtig mange, som ellers skulle ha siddet alene derhjemme”, siger KGGO-formand Svend Schütt.

 

19. marts 2024 Augustenborg, Frivillige

Øvelse: Bilbrand blev til industribrand

19. marts 2024 Augustenborg

Mandag aften var der øvelse på programmet for de frivillige brandmænd i Augustenborg-Bro Brandværn, som blev kaldt ud til: Bilbrand i det fri. Brandmændene sprang i brandbilerne og kørte til Industrivej i Augustenborg og på vejen ser de en anden frivillig brandmand, Klaus Iskov, som stod og vinkede. Ham kørte de hen til, men det […]

Læs mere...