Sønderborg Destillery vandt medaljer på begge deres gin

24. januar 2020 Erhverv

Sønderborg Distillery har igen fået bekræftet, at deres produkter er i en særlig høj kvalitet, der kan konkurrere med selv de helt store spillere på markedet på et internationalt niveau.

Som det eneste danske destilleri har Sønderborg Distillerys vundet medaljer til begge deres gin til World Gin Awards 2020 afholdt i ginens hjemland England. Dybbøl Gin har fået en sølvmedalje, hvor Als Gin har fået en bronzemedalje – begge i kategorien ”London Dry Gin”.

”Vi bliver igen igen bekræftet i, at det vi laver er godt, men det var vi nu heller ikke i tvivl om. Vi sætter kvaliteten i højsæde, og går ikke på kompromis uanset, hvad vi laver. At vinde igen, og så endda i ginens eget hjemland er meget stort for et lille destilleri som vores. I en tid hvor flere destillerier kun tænker på mængde og flere varianter har vi valgt at være tro mod vores brand. Kvalitet frem for kvantitet”, siger Morten Høgh fra Sønderborg Distillery i en pressemeddelelse..

Artiklen fortsætter under annoncen

World Gin Awards 2020 fandt sted 15. januar i London med langt over 600 deltagere fra 40 lande, og hvor over 100 deltog i kategorien ”London Dry Gin”. Den meget traditionsbundne destilleringsmetode ”London Dry Gin” kendetegnes ved at smagen kun må tilføjes i destilleringsprocessen, og altså intet med selve London at gøre. Metoden stiller høje krav til, at man forstår hele processen i mindste detalje.

I 2019 vandt Dybbøl Gin bronze medalje til London Spirits Competition 2019. Dengang ligeledes som det eneste danske destilleri til at vinde medalje i ginkategorien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Distillery har siden starten af 2018 lavet gin i hjertet af Sønderborg og er det ældste destilleri syd for Kolding i nyere tid. Ejerne Carsten Adamczyk og Morten Høgh driver destilleriet som en bibeskæftigelse i fritiden. Med en passion for gin og fokus på høj kvalitet laves i dag to fuldt økologiske gin, Als Gin og Dybbøl Gin.

Det har taget over et år at når frem til de rigtige recepter, og med ca. 40 flasker per batch er alt håndlavet og alle flasker er nummereret og har dermed deres helt egen historie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om destilleriet HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Sønderborg

Gratis adgang til jubilæumskoncerten Nordic Masterclass for Conductors

30. maj 2023 Kultur

Torsdag den 15. juni kl. 19.30 er der fri entré til 10-års jubilæumskoncert i Alsion med Sønderjyllands Symfoniorkester i forbindelse med afslutningen af dette års Nordic Masterclass for Conductors, som finder sted fra den 10. – 15. juni. Det er i år 10. gang, at Nordic Masterclass for Conductors holdes i Sønderborg, siden den danske […]

Læs mere...