Direktør ikke enig i at Universe-åbning betyder høj risiko for smittespredning

3. maj 2020 Erhverv

Forleden kunne TV 2 fortælle om et fortroligt notat fra Statens Serum Institut, som blev sendt til Folketingets partiledere forud for forhandlingerne om fase to af genåbningen.

I notatet vurderes smitterisikoen ved forskellige dele af samfundet, hvis de åbnes.

Genåbning af forlystelsesparkerne vil betyde “meget høj risiko” for smittespredning – i samme kategori som fitnesscentre, diskoteker og efterskoler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Universe  mener direktør Torben Kylling Petersen ikke, at Statens Serum Institut i sin kategorisering har skelet til de forholdsregler, oplevelsesparker tager, når de åbner igen.

“Jeg må ærligt sige, at jeg ikke helt forstår, hvorfor vi er endt i den kategori. Jeg tror, det baserer sig på forventninger om, at vi får rigtig mange gæster, så snart vi åbner. Men vi kommer jo til at skulle tage en række forholdsregler, så det er sikkert og trygt at besøge os”, siger direktør Torben Kylling Petersen til TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parken har holdt frivilligt lukket, men direktøren er bange for at blive udskammet, hvis parken alligevel åbner.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...