Café Sisi er på vej til at åbne i Gråsten

21. juni 2020 Erhverv

Den 2. juli åbner Café Sisi i Borggade i Gråsten og det er spændende iranske retter, der fylder mest på menukortet. Allerede den 27. juni klokken 15 står café-ejer Simin på fortovet ud for cafeen og deler gratis smagprøver ud.

“Først af alt vil jeg have, at folk opdager, at vi åbner – i første omgang for take-away – og så vil jeg meget gerne vide, hvad gråstenere mener om de smagsoplevelser, der er i iransk mad”, siger Simin til SønderborgNYT.

Simin har lært at lave mad i Iran.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hjemme i Teheran var hele familien samlet hver fredag hos min mormor – og hun lærte mig at lave mad”, siger Simin, som iøvrigt underviste på universitetet og på skoler.

“Jeg kom til Danmark i 2010 og har undervist frem til 2017, hvor jeg bestemte mig for, jeg ville være selvstændig og det bliver jeg nu”, siger hun. Først med take-away, så restaurant og derefter også selskabsmenuer ud af huset.

Du kan se menukortet på Café Sisis Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...