1920 personer så på store maskiner og var med i sjove aktiviteter hos Danfoss

27. september 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

1.920 personer – 424 medarbejdere og 1.496 familiemedlemmer. Så mange havde tilmeldt sig Familiedagen hos Danfoss Power Solutions i Nordborg. Arbejdspladserne, både i produktionen og på kontorerne, blev med stolthed vist frem, skriver Danfoss til SønderborgNYT.

Der summede af liv rundt i fabrikshallerne og omkring de store bl.a. landbrugs- og entreprenørmaskiner, der var stillet op i dagens anledning. Her kunne medarbejdernes familier se hvor de komponenter, der bliver fremstillet på fabrikken, bliver anvendt. Og sammenhængen mellem hydraulik- og elektronikkomponenter og maskinerne blev også forklaret.

Artiklen fortsætter under annoncen

José Sánchez, product portfolio manager i Danfoss Power Solutions, havde taget sin kone og lille datter med til Familiedagen.

”Jeg skulle fremvise en læssemaskine med vores produkter på under Familiedagen, men jeg ville også gerne vise min familie, hvor jeg tilbringer så meget tid hver dag og præsentere dem for mine kolleger. Min kone arbejder i et andet segment i Danfoss, men var interesseret i at se vores produktion, som er meget anderledes. Det var en dejlig dag, som var fint organiseret og med gode aktiviteter for børn”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover de store maskiner, var der mange andre spændende ting at se og prøve. Man kunne styre små robot-læssemaskiner med joysticks, blande slik i en automat i produktionen, prøve hvordan man kører en læssemaskine på en simulator, bygge med LEGO, deltage i en tegnekonkurrence og få en lille 3D-printet rendegraver. Slushice og popcorn var også et sikkert hit blandt de yngste, mens hele familien kunne nyde udsigten fra glaskuplen oven på Danfoss’ administrationsbygning.

Du kan SE BILLEDER HER.

19. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Rektor kan ikke sige om der skæres ned på SDU i Sønderborg

19. april 2024 Uddannelse

Forligspartierne er enige om, at der i forhold til et gennemsnit af optaget mellem 2018 og 2022 fremadrettet skal beskæres otte procent i antallet af nye akademiske bachelorstuderende. På grund af den demografiske udvikling – og mindre ungdomsårgange – er procenttallet efterfølgende blevet opjusteret, så der på nationalt niveau skal optages ca. 10 procent færre […]

Læs mere...