Solisterier byder på et overflødighedshorn af ørehængere

20. oktober 2020 Kultur
Elsebeth Dreisig. Pressefoto
Elsebeth Dreisig. Pressefoto

Der er garanti for, at flere hundrede mennesker lørdag eftermiddag, den  21. november, bliv er inficeret af den klassiske musiks ørehængere. Den dag kommer de populære cafékoncerter, Solisterier, nemlig til koncertsalen i Alsion med Elsebeth Dreisig, Carol Conrad og Mathias Hedegaard.

De tre sangere og musikere iklæder sig de festlige skrud på og smører stemmebåndene til en eftermiddag fyldt med ørehængere fra den klassiske musiks overflødighedshorn fra operaer og operetter, skriver Alsion i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Corona-undtagelse: Kræver billet

Myndighedernes indeværende corona-relaterede restriktioner for forsamlinger betyder, at arrangørerne undtagelsesvis flytter cafe-arrangementet, som Solisterier er, fra cafeen til koncertsalen.

Interesserede skal derfor købe billet på forhånd.

Prisen på 40 kroner inkluderer en kop kaffe/te og kage.

Billetten finder du på Billetten

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...