20.000 syddanske bliver vaccineret på mandag

10. april 2021 COVID-19

Efterhånden som flere og flere vacciner kommer til Danmark, skal flere og flere i fremtiden lægge vejen forbi et vaccinationscenter for at få deres vaccinedosis. Målet er, at der i Danmark skal kunne vaccineres op mod 100.000 om dagen. For at forberede sig bedst muligt til den opgave gennemfører Region Syddanmark mandag 12. april sammen med de øvrige regioner endnu en stor stresstest af vaccinations-set-uppet.

Denne gang skrues der op for kapaciteten, og i Region Syddanmark betyder det, at ca. 20.000 borger bliver vaccineret på mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den første stresstest, hvor 8.800 syddanskere blev vaccineret, gik godt, så vi er fortrøstningsfulde i forhold til at skalere kapaciteten op. Når så mange skal vaccineres, er det dog ikke sikkert, vi kan undgå, at der opstår ventetid nogen steder. Det håber jeg, der vil være forståelse for, og jeg ved, at alle medarbejdere vil gøre deres bedste for at hjælpe alle godt igennem”, siger koncerndirektør Kurt Espersen i en pressemeddelelse.

De øvrige regioner gennemfører også deres stresstest samme dag og i alt bliver 100.000 borgere vaccineret mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med stresstesten vil Region Syddanmark bruge vacciner fra Moderna og Pfizer, og der vil også blive vaccineret i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49