20-årig mand fra Sønderborg sigtet for narkohandel

3. maj 2021 112

Natten til mandag parkerede en bil foran Kværs Kro og fordi der var aktivitet omkring den, så var der en borger, der ringede til politiet og sagde, at det så mistænkeligt ud og det førte til en mistanke om handel med narko.

Kort inden klokken 04 kørte politiet til stedet og det viste sig, at mistanken om handel med stoffer holdt vand, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

Der blev fundet 44,3 gram hash, 33,8 gram pot, 4,2 gram amfetamin og 9,2 gram kokain ved en ransagning af bilen, som blev foretaget, efter at det var lykkedes betjentene at få fat i den ene af de to mænd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ene af de to mænd – en ung mand på 20 år fra Sønderborg – er blevet sigtet. Den anden fik betjentene ikke fat i.

Man straffer hårdere for salg, end man gør for besiddelse af stoffer. Man kan dog godt blive straffet for at sælge, selvom der ikke er konkrete beviser på, at man har solgt noget. Hvis man for eksempel har en stor mængde stoffer i sin varetægt – og det dermed ikke er sandsynligt, at det er til eget forbrug – vurderer politi og anklagemyndighed, at det er tiltænkt salg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...