20. maj er der banko hos Borgerforeningen – alle er velkommen

14. maj 2022 Kultur
Arkivfoto
Arkivfoto

Borgerforeningen er knap blevet færdig med et stort todages loppemarked i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø, før det går løs med et nyt arrangement.

Aktivitetsformand Svend Aage Andersen fortæller, at Borgerforeningen efter flere års corona-pause prøver at genoplive et godt gammeldags bankospil.

Det sker fredag den 20. maj kl. 19.00 i den store sal i Kulturhuset – Skyttehuset. Dørene åbnes kl. 18.00.

“Det bliver et bankospil med fine præmier og en præmiesum på 5.000 kroner”, lyder det i en pressemeddelelse fra Svend Aage Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgerforeningen har før coronaens indtog haft et årligt bankospil i slutningen af november, men prøver nu en ekstra omgang bankospil midt i året.

Borgerne i Sønderborg kan i øjeblikket se noget af Borgerforeningens arbejde i city. Det er nemlig Borgerforeningen, som står bag Vores Sønderborg – Sønderborg Handels initiativ med de mange gule cykler i midtbyen.

Næste projekt er når Borgerforeningens medlemmer hænger de flotte blomsterkugler op i lygtepælene i midtbyen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...