2015 var helt til rotterne

13. januar 2016 Sundeved

Det er tilsyneladende rotternes år. De seneste to års milde vintre har nemlig givet rotterne optimale ynglebetingelser, og det gør nu, at flere kommuner oplever øgede problemer med de lodne skadedyr, oplyser DR.

Erik Erbs, formand for Vej og Park i Sønderborg Kommune, siger:

Rotterne stortrives og giver ekstra meget arbejde til Vej & Park, der må¨sætte flere mand af til rottejagt.

Rotterne stortrives og giver ekstra meget arbejde til Vej & Park, der må¨sætte flere mand af til rottejagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er kommet klart flere rotter denne vinter. Vi kan næsten ikke følge med”.

Ny rekord i 2015

Sønderborg Kommune fik sidste år 900 flere henvendelser om rotteproblemer end i 2014, som ellers var et rekordår for rotteanmeldelser.

I alt fik Sønderborg Kommune sidste år flere end 3.000 anmeldelser, og det betyder, at man har måtte omprioritere medarbejdernes opgaver.

“Vi har været nødt til at sætte ekstra mandskab på rottebekæmpelse siden oktober bare for at kunne følge med, og vi kører med ekstra bemanding frem til marts”, siger Erik Erbs til DR.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...