2015 var helt til rotterne

13. januar 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det er tilsyneladende rotternes år. De seneste to års milde vintre har nemlig givet rotterne optimale ynglebetingelser, og det gør nu, at flere kommuner oplever øgede problemer med de lodne skadedyr, oplyser DR.

Erik Erbs, formand for Vej og Park i Sønderborg Kommune, siger:

Rotterne stortrives og giver ekstra meget arbejde til Vej & Park, der må¨sætte flere mand af til rottejagt.

Rotterne stortrives og giver ekstra meget arbejde til Vej & Park, der må¨sætte flere mand af til rottejagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er kommet klart flere rotter denne vinter. Vi kan næsten ikke følge med”.

Ny rekord i 2015

Sønderborg Kommune fik sidste år 900 flere henvendelser om rotteproblemer end i 2014, som ellers var et rekordår for rotteanmeldelser.

I alt fik Sønderborg Kommune sidste år flere end 3.000 anmeldelser, og det betyder, at man har måtte omprioritere medarbejdernes opgaver.

“Vi har været nødt til at sætte ekstra mandskab på rottebekæmpelse siden oktober bare for at kunne følge med, og vi kører med ekstra bemanding frem til marts”, siger Erik Erbs til DR.

8. maj 2024 Kultur, Sønderborg

To af numrene til Sønderborg Sommer Revy Show er på plads

8. maj 2024 Kultur

Tirsdag aften var holdet fra Sønderborg Sommerrevy Show samlet på Hotel Sønderborg Strand og revydirektør Jeanne Boel fortalte, at både åbningsnummer og slutnummer til dette års revy er på plads. “I eftermiddags fik vi koreografien kørt ind, så nu skal vi bare lige lære sangteksterne, så de sidder fast. Derudover er der 22 andre tekster, […]

Læs mere...