2045 børn har trampet bravt i pedalerne

2. A. Rinkenæs Skole. Foto: Sønderborg Kommune
2. A. Rinkenæs Skole. Foto: Sønderborg Kommune
6. oktober 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kampagnen Alle Børn Cykler viste, at tre klasser i kommunen har været en smule bedre end resten, og de tre vinderklasser er: 6.A fra Deutsche Schule Sonderborg, 2.A fra Hørup Centralskole og 2.A fra Rinkenæs skole.

Hver klasse modtager 1.000 kroner til klassekassen som præmie, skriver Sønderborg Kommune.

I alt har 2045 børn fra 15 skoler deltaget: Fynshav Børneunivers, Augustenborg Skole, Privatskolen Als, Förde-Schule, Rinkenæs Skole, Gråsten Skole, Oksbøl Friskole, Friskolen Østerlund, Dybbøl-Skolen, Deutsche Schule Sonderburg, Sønderskov-Skolen, Humlehøj-Skolen, Hørup Centralskole, Nørreskov-Skolen og Tandslet Friskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle Børn Cykler har til formål at få flere børn til at cykle i hverdagen og at give børn gode oplevelser med at cykle og inspirere dem til at tage cyklen med sig som hverdagens transportmiddel videre i livet.

Baggrunden er desværre, at færre og færre børn cykler.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...