Marketingsbureauet MPCONS hjælper små virksomheder med at vokse

7. april 2021 Erhverv

21-årige Mads Peter Østergaard fra Als begyndte for knap syv måneder siden sin rejse som selvstændig. Han havde set sig varm på tanken, men havde ingen erfaringer eller anden form ekspertise. I dag driver han et succesfuldt marketingsbureau og hjælper virksomheder med at vokse i både omsætning og antal medarbejdere.

Det skriver virksomheden MPCONS i en pressemeddelelse.

Det var med ryggen mod muren, da Mads Peter Østergaard satte kurs mod succes i erhvervslivet i en alder af bare 20 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke desto mindre, startede han et marketingsbureau for at hjælpe virksomheder med at promovere deres sociale medier.

Han specialiserede sig udelukkende i Facebook og Instagram og blev hurtigt ekspert på området.

Han undervurderede på intet tidspunkt opgaven, men omlagde i stedet sin livsstil og lagde alt på et bræt for at nå til tops. Han lagde faste, daglige rutiner for sig selv. Han fik den præcis samme mængde søvn hver dag, han kiggede ikke på mobiltelefon, computer eller sociale medier de første to timer efter han var stået op, han gik en tur hver morgen, for at få frisk luft til hovedet, og han drak ikke kaffe efter klokken 12.

Han blev kort sagt mere disciplineret og satte nye daglige målsætninger for sig selv. Alt sammen for at nå til tops som selvstændig.

Og det er han godt på vej til.

På blot tre måneder har han eksempelvis flyttet en frivilligdrevet virksomhed til en tocifret millionvirksomhed. Virksomheden havde ikke én eneste fuldtidsansat da Mads Peter overtog, men har i dag over 30 fuldtidsansatte personer. De omsatte for cirka 40.000 kroner om måneden, men med hjælp fra den unge iværksætter kunne firmaet i februar præsentere en omsætning på hele 2,3 millioner kr.

Det nyeste skud på stammen for den stræbsomme sønderjyde er de såkaldte ‘coaching-sessions-, som han i øjeblikket er i fuld gang med. Her kan interesserede virksomheder og iværksættere booke møder med Mads Peter Østergaard. De køber hans ekspertviden og han hjælper dem med at vokse.

Mads Peter Østergaard har altså skabt imponerende resultater på rekordtid og hvis udviklingen fortsætter, vil successen ingen ende tage.

Det kan derfor rolig siges, at fremtiden i erhvervslivet ser lys ud.

Både for hovedpersonen selv, men også for potentielle kundersom finder den driftige iværksætter på hjemmesiden mpcons.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...