Pia Blom og hendes mand har fået ekstra travlt i Huset Blom, hvor alt skal være klar til onsdag, hvor der igen kommer spisegæster i restauranten.
“I dag, lørdag, er der rigtigt mange, som har ringet og bestilt bord, så i de første mange åbningsdage får vi travlt og det er dejligt”, siger Pia Blom til SønderborgNYT.
Lukkeperioden er blandt andet brugt på at friske lokalerne op.
“Og vi arbejdede sådan set med udsigt til en åbning i maj og så blev det pludselig på onsdag. Men så bruger vi weekenden og de sene aftentimer, så alt skal nok klar på onsdag”.
Pia Blom har ringet til sit personale, som har gået hjemme i tæt på fire måneder.
“De glæder sig også til at komme i gang igen”, siger hun.
Hjælpepakkerne har langt fra dækket de udgifter, som følger med, når man har en restaurant.
“Derfor håber vi på, at rigtigt mange savner at komme ud og nyde en god middag, så vi kan få tjent noget af det tabte ind igen”, siger Pia Blom.