206 trådte i pedalerne ved Træd Til Danmark

28. august 2016 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

412 pedaler blev trådt søndag formiddag, hvor cykelarrangementet Træd Til Danmark blev kørt fra Dybbøl Skolen ud i det naturskønne Sundeved. Deltagerne havde meldt sig til 25 km. – 65 km. eller hele 110 km. Der var også skræddersyet en rute til dem, der har mountainbike.

“Det er dejligt at se så mange friske mennesker træde til, når der er brug for støtte og opbakning. Dejligt at se, der er så mange, der vil træde i pedalerne og øge deres egen sundhed. Og ikke mindst er det dejligt at se de mange frivillige fra Cyklemotion Sønderborg træde til og arrangere cykelløbet”, sagde kulturudvalgsformand Charlotte Riis Engelbrecht, der selv var trådt ind med en optaktstale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både ryttere og cykler kan tabe luften. Her er det cyklen, der mistede pusten.

Både ryttere og cykler kan tabe luften. Her er det cyklen, der mistede pusten.

På samme tid var der Alssundman ved Sønderborg Slot – og så kan det være fristende at mene, at det er lidt træls, der er arrangementer på samme tid for samme målgruppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man kan også mene, det er skønt at være i en kommune, hvor der er noget at vælge imellem”, sagde Charlotte Riis Engelbrecht.

Og Træd Til Danmark gav cyklister en chance for at opleve, hvordan det er at køre motionsløb, og skulle nogle have fået lysten til at fortsætte, så kan de tage nogle ture med cykleklubben og allerede efter de kom i mål, kunne de få en snak med Jønnes Cykler om udstyr.

Linak og Casanta var sponsorer på løbet og det samme var Kontor Syd, der blandt andet stillede med en række biler, så der kunne være hjælpende hænder de deltagere, som kørte på cykler, der tabte luften undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...