206 trådte i pedalerne ved Træd Til Danmark

28. august 2016 Sundeved

412 pedaler blev trådt søndag formiddag, hvor cykelarrangementet Træd Til Danmark blev kørt fra Dybbøl Skolen ud i det naturskønne Sundeved. Deltagerne havde meldt sig til 25 km. – 65 km. eller hele 110 km. Der var også skræddersyet en rute til dem, der har mountainbike.

“Det er dejligt at se så mange friske mennesker træde til, når der er brug for støtte og opbakning. Dejligt at se, der er så mange, der vil træde i pedalerne og øge deres egen sundhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ikke mindst er det dejligt at se de mange frivillige fra Cyklemotion Sønderborg træde til og arrangere cykelløbet”, sagde kulturudvalgsformand Charlotte Riis Engelbrecht, der selv var trådt ind med en optaktstale.

Både ryttere og cykler kan tabe luften. Her er det cyklen, der mistede pusten.

Både ryttere og cykler kan tabe luften. Her er det cyklen, der mistede pusten.

På samme tid var der Alssundman ved Sønderborg Slot – og så kan det være fristende at mene, at det er lidt træls, der er arrangementer på samme tid for samme målgruppe.

“Man kan også mene, det er skønt at være i en kommune, hvor der er noget at vælge imellem”, sagde Charlotte Riis Engelbrecht.

Og Træd Til Danmark gav cyklister en chance for at opleve, hvordan det er at køre motionsløb, og skulle nogle have fået lysten til at fortsætte, så kan de tage nogle ture med cykleklubben og allerede efter de kom i mål, kunne de få en snak med Jønnes Cykler om udstyr.

Linak og Casanta var sponsorer på løbet og det samme var Kontor Syd, der blandt andet stillede med en række biler, så der kunne være hjælpende hænder de deltagere, som kørte på cykler, der tabte luften undervejs.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...