21-årig kvinde ramte to andre biler på Alssundbroen

22. september 2015 112

En 21-årig kvindelig bilist fra Sønderborg må have været særdeles uopmærksom og kørt med ret høj fart efter omstændighederne, da mandag morgen påkørte hele to biler på Alssundbroen.

Kl. 7:57 var der tæt trafik og begyndende kø-kørsel ved starten af broen. Her kom den 21-årige kvinde kørende i retning mod Als. Ved starten af broen blev hun tilsyneladende blændet af solen og påkørte derfor en 52-årig kvinde fra Padborg. Den 52-årige foretog et venstresving og dermed var banen fri for den 21-årige, der fortsatte op bag i en 38-årig kvinde fra Dybbøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden har forklaret til politiet at hun blev blændet af solen og at hendes hastighed ikke var mere end 40 kmt.

Der blev rekvireret en ambulance til den ene af de implicerede, der klagede over ondt i nakken. Den ene bil måtte fjernes med autohjælp og ulykken gav derfor en del kø i morgentrafikken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...