21-årig kvinde ramte to andre biler på Alssundbroen

22. september 2015 112

En 21-årig kvindelig bilist fra Sønderborg må have været særdeles uopmærksom og kørt med ret høj fart efter omstændighederne, da mandag morgen påkørte hele to biler på Alssundbroen.

Kl. 7:57 var der tæt trafik og begyndende kø-kørsel ved starten af broen. Her kom den 21-årige kvinde kørende i retning mod Als. Ved starten af broen blev hun tilsyneladende blændet af solen og påkørte derfor en 52-årig kvinde fra Padborg. Den 52-årige foretog et venstresving og dermed var banen fri for den 21-årige, der fortsatte op bag i en 38-årig kvinde fra Dybbøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden har forklaret til politiet at hun blev blændet af solen og at hendes hastighed ikke var mere end 40 kmt.

Der blev rekvireret en ambulance til den ene af de implicerede, der klagede over ondt i nakken. Den ene bil måtte fjernes med autohjælp og ulykken gav derfor en del kø i morgentrafikken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...