KGGO samlede for omkring 10.000 kroner julehjælp ind

8. november 2021 Gråsten
Pressefoto: Søren Gülck
Pressefoto: Søren Gülck

Jul med hjertet i Gråsten nærmer sig en rekord, da KGGO samlede varer og penge ind i SuperBrugsen i Gråsten.

Indsamlingen er til fordel for de borgere og familier i Gråsten der har det økonomisk vanskeligt, og har søgt om julehjælp ved Gråsten Adsbøl Menighedsråd.

“Indsamlingen i år er helt overvældende”, siger Svend Schütt fra KGGO.

“Fem – seks vogne fyldt med vare er imponerende. Derudover er der indbetalt en del kontanter, så vi samlet svinger os op omkring 10.000 kroner og det er bare fantastisk, og jeg tør godt sige, at vi i år nærmer os alle hidtidige rekorder for juleindsamlingen”, siger Svend Sch’utt..

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere har givet en hjælpende hånd i indsamlingen. Blandt andre borgmester Erik Lauritzen, Charlotte Engelbrecht, Johnny Gammelgaard Alfsen, Jette Grau og Britta Kubiak.  Tim Hansen og Bente Nissen har spillet.

Penge og varer blev er søndag aften overdraget til Jens Peter Thomsen fra Gråsten-Adsbøl Menighedsråd.

På billedet ses fra venstre Camilla Hjort fra SuperBrugsen, Svend Schütt KGGO og Jens Peter Thomsen fra Gråsten-Adsbøl Menighedsråd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...