227,4 millioner satspuljekroner skal dæmme op for parallelsamfund

3. november 2016 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Regeringen er sammen med de øvrige satspuljepartier – Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Alternativet, Radikale, SF og Konservative – blevet enige om en satspuljeaftale på udlændinge-, integrations- og boligområdet for 2017.

Aftalen til 227,4 millioner kroner har et særligt fokus på indsatsen mod parallelsamfund. Aftalen skal sikre, at der sættes ind over for de negative kræfter i parallelsamfund. Det gælder både den spirende radikalisering, som især ses blandt udsatte, marginaliserede unge – og det gælder den negative sociale kontrol, der fører til undertrykkelse, genopdragelsesrejser og tvangsægteskaber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg siger i en pressemeddelelse:

”Jeg vil ikke acceptere, at der i Danmark findes parallelsamfund, som prøver at undergrave vores demokrati og påtvinge andre et livssyn, der strider mod danske og vestlige værdier. Kræfter, som spreder frygt og utryghed og bruger vold i deres forsøg på at splitte samfundet indefra”.

Aftalen er først endelig, når der er bekræftet en samlet satspuljeaftale som led i de centrale finanslovsforhandlinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

25. april 2024 Broager, Erhverv

AJ-Byg runder det kvarte århundrede i fin stil

25. april 2024 Broager

Allan Johansen er 47 år startede i lære i 1992 og blev udlært murer i 1996. I maj 1999 startede han murerforretningen AJ-Byg. Det ligger derfor fast, at han til maj kan fejre 25 års jubilæum. Murervirksomheden har siden 2017 været en enmandshær med udgangspunkt i Skodsbøl, hvor Allan Johansen også bor med sin familie. […]

Læs mere...