De gør sig umage i Karikatur og det giver tilfredse gæster

23. februar 2022 Erhverv

Der er kommet ekstra gang i den hos Karikatur Restaurant &Bar, efter de sidste restriktioner blev ophævet den 1. februar.

Karikatur, der hører til på stueetagen i Borgen Shopping, åbnede i september 2021 med deres bud på en helstøbt gourmetoplevelse for både frokostgæster og aftenbesøgende. Med eftertragtet smørrebrød og en gennemtænkt cocktailmenu tegner fremtiden lys for Karikatur.

“Vi har oplevet en firedobling af bookinger i denne måned sammenlignet med januar og vi har haft fuldt hus både fredage og lørdage. Vi mærker også, at der igen er efterspørgsel på større arrangementer, så vi får mange selskabsbookinger ind lige nu”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fortæller indehaver Krestian Muusmann til SønderborgNYT.

Selv med et gennemarbejdet menukort, kan småjusteringer og ændringer sagtens komme på tale hen ad vejen og på Karikatur bliver der lagt et stort arbejde i, at kunne imødekomme gæsternes ønsker.

“Lige nu er barpersonalet i fuld gang med at lære mere om de forskellige cocktails, så vi kan opfylde kundernes specifikke ønsker. Vi er jo også en cocktailbar og det vil vi leve op til”, siger Krestian Muusmann.

Karikatur Restaurant & Bar har oplevet stor tilfredshed blandt gæsterne siden start, hvilket de over 100 anmeldelser på Dinnerbooking.com i den grad bekræfter./ds

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...