Café Ahlmann skruer op for servicen

Kokken Frank Rasmussen og Paw Andersen
Kokken Frank Rasmussen og Paw Andersen
11. marts 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Nu bliver det endnu bedre at komme indenfor i Ahlmannsparken, fordi der bliver skruet op for Café Ahlmann, hvor åbningstiden på hverdage er fra 10 til 17 og i weekender fra 14 til 17.

“Desuden vil vi være klar, når der er foreninger, som har arrangementer og der er stævner i hallen”, siger Anja Andersen, som står bag Café Ahlmann og også Farfars Køkken.

Når der kan skrues op for serviceniveauet i Café Ahlmann, så skyldes det, at Farfars Køkken i flyttet sammen med Café Ahlmann og det gør, at der altid er personale i dagtimerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis nogen booker et lokale til en fest eller andet til en aften, hvor der også skal spises, så er vi selvfølgelig også klar”, siger Anja Andersen og tilføjer, at det er kokkene Frank Rasmussen og Paw Andersen, som passer køkkenet.

Helle Blindbæk fra Gråsten er en af flere, som er glade for, at der kommer mere liv i Café Ahlmann og hun er klar til at bakke op.

“Vi er nogle, der spiller bridge og vi vil helt klart benytte os af cafeen. Måske en gang imellem spise sammen, inden vi skal spille kort”, siger Helle Blindbæk til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For os betyder det alverden, vi har mulighed for at bestille det, som vi gerne vil have”, siger hun og tilføjer, at hun sagtens kan forestille sig, at den Rotary-club, som hun er med i vil bruge Ahlmannsparken og Café Ahlmann.

“Og menighedrådet vil selvfølgelig også lægge nogle arrangementer her”, siger Helle Blindbæk, som selv er menighedsrådsformand.