24 forskellige øl på bordene hos Wohlenberg

1. november 2019 Erhverv

Fredag aften var der masser af liv i vinlageret hos Wohlenberg i Sønderborg.

“Vi har inviteret til en juleøl-smagning, hvor det er muligt at kredse sig ind til sin smag”, siger Jørn Petersen fra Wohlenberg.

På bordene var der linet op med i alt 24 forskellige øl fra mindre bryggerier og deltagerne guides frem til deres individuelle favoritøl

“Her handler det så om at finde sin smag, der jo kan være til de mere søde øl eller i en helt anden retning”, siger Martin B. Christiansen. Selv er han ikke så meget til øl, men derimod til vine.

Gæsterne gik i nød de smagsprøver, der blev skænket – og skyllede efter med vand, så de blev klar til en ny prøve. Undervejs blev de informeret om indholdet i de forskellige flasker.

“Vi er en lille flok, der er med hvert år. Det er blevet tradition og vi synes, det er dejligt at smage forskellige øl. Der er jo rigtigt mange flere end Tuborg, der laver juleøl”, siger Brian Jørgensen, som iøvrigt er formand for Ringriderfestens Børneland, til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...