24 forskellige øl på bordene hos Wohlenberg

1. november 2019 Erhverv

Fredag aften var der masser af liv i vinlageret hos Wohlenberg i Sønderborg.

“Vi har inviteret til en juleøl-smagning, hvor det er muligt at kredse sig ind til sin smag”, siger Jørn Petersen fra Wohlenberg.

På bordene var der linet op med i alt 24 forskellige øl fra mindre bryggerier og deltagerne guides frem til deres individuelle favoritøl

“Her handler det så om at finde sin smag, der jo kan være til de mere søde øl eller i en helt anden retning”, siger Martin B. Christiansen. Selv er han ikke så meget til øl, men derimod til vine.

Gæsterne gik i nød de smagsprøver, der blev skænket – og skyllede efter med vand, så de blev klar til en ny prøve. Undervejs blev de informeret om indholdet i de forskellige flasker.

“Vi er en lille flok, der er med hvert år. Det er blevet tradition og vi synes, det er dejligt at smage forskellige øl. Der er jo rigtigt mange flere end Tuborg, der laver juleøl”, siger Brian Jørgensen, som iøvrigt er formand for Ringriderfestens Børneland, til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...