25 års-jubilar: Jeg har mit drømmejob og bliver her i mange år endnu

20. juni 2020 Erhverv

Den 1. juli kan salgschef Karsten Hansen fra Brugsforeningen for Als og Sundeved, BALS, fejre 25 års jubilæum og han fortæller med begejstring, at han har sit drømmejob og han bliver gerne ved i mange år endnu.

“Jeg har selv været med til at skabe mit drømmejob, hvor jeg tager mig af fællesindkøb for foreningen, køber restpartier op og tager mig af marketing”, siger 43-årige Karsten Hansen til SønderborgNYT. Blandt andet var han tovholder på Foodfestivallen, hvor der var fokus på lokale råvarer og han sat fart i brugsforeningens online-handel, da Coronaen kom væltende ind og ændrede vores hverdage.

Artiklen fortsætter under annoncen

En stor del af de 480 medarbejdere i BALS har også været i organisationen i mange år, så det er ikke en selvfølge, at Karsten Hansen blev hentet ud af butikkerne og sat ind i lederstillingen.

“Jeg har altid prioriteret min karriere højt og det var et meget bevidst valg, at jeg ikke blev far, inden min karriere kom op og køre”, siger salgschefen, der i dag er far til en datter på seks og en søn på fire år. Hertil kommer hans næse for godt købmandskab og gode handler.

“Man skal også lige huske, at jeg har været 20 år på gulvene i butikkerne, hvor jeg også havde weekend- og aftenarbejde. Jeg synes bestemt, jeg har taget min tørn”, siger Karsten Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begyndte i Høruphav

Karsten Hansen blev udlært som salgsassistent i Høruphav i ’97 efter to års læretid. Efter endt uddannelse blev han ni år i Høruphav, hvor han blev 1. mand. Senere gik vejen forbi Superbrugsen i Kløvercentret, butikken i Guderup og så til jobbet som uddeler i Brugsen i Fynshav, hvor han var i tre år.

I august 2013 blev Karsten Hansen souschef i Kvickly i Borgen, hvor han var med til at bygge butikken op og sideløbende med opgaverne i Kvickly, skulle han tage sig af fællesindkøb og marketing for BALS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den lokale brugsforening fik ny direktør i 2015 og det ændrede igen Karsten Hansens job.

“Jeg blev trukket ud af Kvickly og skal koncentrere mig om de fælles indkøb for foreningen – og jeg skal have løsningerne, hvis der pludselig kasseres for mange varer eller sælges for lidt”, siger Karsten Hansen, som har medansvar for den overordnede drift.

Karsten Hansens 25 års jubilæum fejres med inviterede gæster til august.

Arbejdet fylder ikke alt

Karsten Hansen bruger også rigtigt meget tid på sit Tip Top Partyband og har gennem 30 år leveret musikken til masser af fester i hele området – og andre steder i landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Musikken er en hobby og i bandet synes vi, der er alletiders, vi kan være med til at gøre andre mennesker glade”, siger Karsten Hansen.

“Vi bliver ved med at spille, så længe folk vil feste med os og så længe vi synes, det er sjovt”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...