250 millioner tilskudskroner frigives onsdag formiddag – men boligejere skal være hurtige

6. april 2021 Samfund

Onsdag klokken 10 åbnes der for den lukrative tilskudsordning til de boligejere, der vil forbedre boligen energimæssigt – og det gælder om at være klar på tasterne, da  den første tilskudspulje i 2020 var væk på ganske få dage.

Boligejere kan blandt andet få tilskud til isolering af ydervægge, udskiftning af vinduer og døre, efterisolering af tag og loft og isolering af terrændæk

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har, sammen med ProjectZero, sat alle sejl til, for at hjælpe boligejerne med at søge tilskud i Bygningspuljen og har blandt andet udgivet ’ProjectZeros ansøgningsguide til Bygningspuljen’ og afholder online vejledningsarrangement både onsdag og torsdag.

Derudover har boligejere mulighed for at bestille tid til personlig hjælp, hvor en medarbejder fra Sønderborg Kommune vil hjælpe med at indtaste de oplysninger, som skal bruges ved ansøgning om tilskud.

Du kan læse mere om de mange muligheder for at få hjælp med ansøgningen til Bygningspuljen her.

Hele formålet med tilskuddene er at nedbringe energiforbruget og omstille varmeforsyningen til noget mere miljøvenligt i ejerboligerne i Danmark og sidste år blev der modtaget 18.000 ansøgningerne, men kun 5.420 fik positivt tilsagn om tilskud. Det oplyser Camilla Schjølin Poulsen, privatøkonom i Nykredit, til Berlingske.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Sønderborgs ProjectZero.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...