CPH Event: Der skal ikke være julemarked ved Hotel Alsik i år

Hotel Alsiks julemarked 2021. Foto: Ole Kæhler
Hotel Alsiks julemarked 2021. Foto: Ole Kæhler
2. august 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Vi havde sådan glædet os til at vi kunne invitere til Julemarked ved Hotel Alsik i de første dage i december og være med til at opbygge en tradition med julehygge på plænen ved hotellet. Desværre er dette ikke muligt i år.

Vi havde glædet os til igen at møde glade gæster og forventningsfulde udstillere til fire hyggelige dage – Desværre har Hotel Alsik valgt at informerer os om, at de ikke har interesse i at holde julemarked i år. Så der er ikke jul ved Hotel Alsik i 2022, skriver CPH Event – som var arrangør af Hotel Alsiks julemarked sidste år – i en mail til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra julemarkedet i 2021 har vi haft så mange tilbagemeldinger på, hvor hyggeligt det var, og der var mange, der enten skulle have lidt gaver med hjem, lidt ekstra julepynt, oste, drikkevarer var også at finde i poserne. Og nogle købte også senge. Der var også flere både udstillere og gæster, som gerne ville udvide åbningstiden og have lidt livemusik, så hyggen og julestemningen kunne vare lidt længere – det var svært at få gæsterne til at gå hjem, når åbningstiden var slut. Derfor var det endda på tale at udvide således, at markedet først skulle lukke sent, så man kunne nå at nyde julelysene, glöggen, aftensmaden og udstillingen frem til kl. 20.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kan ikke forstå beslutningen og er ærligt talt kede af, at vi har været nødt til at ringe til alle de udstillere, der allerede havde booket en stand igen – og også de nye udstillere, der var kommet med. Vi er kede af, at vi ikke kan give Sønderborg og alle der bor i området det hyggelige julemarked tilbage.

Men vi vil gerne sige tak for støtten til dem, der har genbooket og booket til i år.

Vi er så glade for, at der var så mange, der stak hovedet forbi julemarkedet sidste år, så tak for jer også. Vi nød at se så mange glade børn og voksne samlet. Vi håber at se Jer på et af vores andre julemarkeder i løbet af november måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotel Alsik lægger gerne plads til julemarked

Hotel Alsiks direktør, John  Ankjær, siger til SønderborgNYT, at Hotel Alsik gerne stiller pladsen foran hotellet til rådighed for et julemarked.

“Julemarkedet sidste år var en test, hvor CPH Event fik indtjeningen fra standlejen og vi fik lov til at sælge vores varer i vores stand”, siger John Ankjær og tilføjer, at der ikke blev enighed om en model for kommende julemarkeder.

“Vi er positivt stemt for julemarked og stiller som gerne pladsen til rådighed. Men vi vil ikke stå med det økonomiske ansvar”.

29. marts 2024 Sønderborg, Frivillige

Aabenraa Selvhjælp vil hjælpe seksuelt krænkede i Sønderborg

29. marts 2024 Sønderborg

Voksne med senfølger efter seksuel krænkelse i barndommen kæmper med psykiske og/eller fysiske følgereaktioner. De hyppigst forekommende er PTSD, angst, lavt selvværd, tvangsforestillinger, problemer med krop og seksualitet, selvskadende, suicidal eller seksualiseret adfærd, spiseforstyrrelser og stofmisbrug. Ventetiden for at komme i behandling er over to år. Det betyder, at borgerne ikke få hjælp hurtig. Vi […]

Læs mere...