Mesterkokken Jesper Volmer kommer på besøg i Gråsten

12. november 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

Mesterkokken Jesper Vollmer kommer til Højskoleaften på Gråsten Landbrugsskole på torsdag klokken 19 og fortæller om sine 10 år som køkkenchef i det danske kongehus. En æra der sluttede, fordi han havde en drøm om at starte egen virksomhed. Midt i opstarten af hans virksomhed brækker han nakken ved en svømmeulykke i Thailand. Ulykken gjorde Jesper Volmer delvist lam, men med masser af vilje og en ukuelig optimisme har han formået både at komme sig og bygge sin virksomhed RÅ op.

Han har dermed ført sin drøm ud i livet efter, at han blev ramt af sit livs største krise. Huset RÅ er et koncepthus på Bornholm, der tilbyder blandt andet seminarer, konferencer og kokkeskoler til ledelsesgrupper, bestyrelser mv. og derudover laver kogebøger, køkkenredskaber og andre madrelaterede produkter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Volmer har været med i flere sæsoner af DR1s programserie ’Spis og Spar’, hvor han hjælper familier til at leve bedre, sundere og billigere. Han er endvidere en fast del af Go’ Morgens hold af kokke på TV2.

Vi glæder os til et lunt, levende og humoristisk foredrag. Kom og vær med, skriver landbrugsskolen.

Der er mulighed for at købe billet på landbrugsskolens hjemmeside eller ved indgangen. En billet koster 250 kroner. Der er en let forfriskning som kaffe/te og kage med i prisen.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...