Unge fra Universe er på udkig efter nye kolleger

Viktor Houmann og Anne Nielsen fra Universe.
Viktor Houmann og Anne Nielsen fra Universe.
11. januar 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag var to af de unge medarbejdere fra Universe på besøg på Statsskolen og deres opgave var at gøre gymnasieeleverne opmærksomme på, at der er rigtig gode muligheder for at få et fritidsjob i science-parken på Nordals.

“Her i den lille formiddagspause var der en del, der snakkede med os og vi går ud fra, at vi kommer i snak med mange flere i den lange middagpause”, siger Viktor Houmann, som er fritidsjobber i Universe.

Universe har første åbningsdag lørdag den 1. april og der skal rigtig mange af de helt nye og de rutinerede sæsonansatte være klar til at tage imod de første gæster. I 2016 var der omkring 100 sæsonansatte i Universe, og de seneste år har parken forøget antallet til de nu 150 sæsonmedarbejdere, der søges til denne sæson. Universe skeler ikke til køn, alder, baggrund eller uddannelse, det er dog et krav, at ansøgerne skal kunne tale og forstå dansk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Unge kan søge nu

For at være sæsonansat i Universe skal man have afsluttet 9. klasse inden den første vagt.

Der skal udfyldes et online ansøgningsskema af ansøgeren.

Der forventes, at man kan arbejde minimum fem uger i højsæsonen, som er skolernes sommerferie og minimum hver anden weekend før og efter højsæsonen.

“Vi deler chokolade ud til gymnasieeleverne og på en indpakningen er der en QR-kode til ansøgningsskemaet, så det er dejligt nemt. Og så fortæller vi, hvordan det er at have et fritidsjob”, siger Anne Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to unge mennesker har besøgt Det Blå Gymnasium og torsdag skal de møde eleverne på AGS.

1. maj 2024 Politik, Sønderborg

Borgmesteren holdt en 1. maj-tale om velfærd og krig

1. maj 2024 Politik

Gennem årene er der sat spørgmålstegn ved, om der er brug for en kampdag eller en kamp. Har vi ikke opnået stor velstand og fået et godt velfærdssamfund? Er der noget at kæmpe for som socialdemokrat eller som fagforening? Sådan indledte borgmester Erik Lauritzen sin 1. maj-tale fra talerstolen ved FH Sønderjyllands 1. maj-arrangement i […]

Læs mere...