Solceller hitter ikke længere

28. februar 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der er ingen boligejere, der vil kaste penge efter solceller i øjeblikket. Hos solcellevirksomhederne er salget i løbet af det seneste år stort set gået i stå.

En ny undersøgelse, som Gallup har lavet for Boligejernes Videncenter, viser, at nul procent af landets boligejere har konkrete planer om at sætte et solcelleanlæg op, skriver dr.dk

Interesse for solceller på nul-punktet.

Interesse for solceller på nul-punktet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interessen er væk, fordi den fordelagtige tilskudsordning til solceller blev lavet om i slutningen af 2012.

Fra april 2012 til april 2013 blev der opsat 80.315 solcelleanlæg i Danmark, men fra april 2013 til slutningen af januar i år blev der kun opsat 5.348 anlæg.

Hos AT Solar i Sønderborg kan de også mærke, at interessen er forduftet.

– Sådan som vi oplever det lige nu her, der er interessen fra private meget lav. Faktisk tæt på nul, siger virksomhedsledelsen.

Folketinget har forsøgt at få en ny ordning op at køre. Men der har været stor usikkerhed om ordningen, som er blevet lavet om fire gange – og nu ligger den hos EU og venter på at blive godkendt.

29. marts 2024 Erhverv, Sønderborg

1019 husstande er uden strøm

29. marts 2024 Erhverv

Ifølge Elnetselskabet N1 mistede 1019 husstande i Sønderborg – blandt andet i Jørgensgaard – strømmen ved midnat. N1 arbejder på at lokalisere fejlen og venter at der er strøm igen natten til fredag omkring klokken 02.

Læs mere...