Solceller hitter ikke længere

28. februar 2014 Erhverv

Der er ingen boligejere, der vil kaste penge efter solceller i øjeblikket. Hos solcellevirksomhederne er salget i løbet af det seneste år stort set gået i stå.

En ny undersøgelse, som Gallup har lavet for Boligejernes Videncenter, viser, at nul procent af landets boligejere har konkrete planer om at sætte et solcelleanlæg op, skriver dr.dk

Interesse for solceller på nul-punktet.

Interesse for solceller på nul-punktet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interessen er væk, fordi den fordelagtige tilskudsordning til solceller blev lavet om i slutningen af 2012.

Fra april 2012 til april 2013 blev der opsat 80.315 solcelleanlæg i Danmark, men fra april 2013 til slutningen af januar i år blev der kun opsat 5.348 anlæg.

Hos AT Solar i Sønderborg kan de også mærke, at interessen er forduftet.

– Sådan som vi oplever det lige nu her, der er interessen fra private meget lav. Faktisk tæt på nul, siger virksomhedsledelsen.

Folketinget har forsøgt at få en ny ordning op at køre. Men der har været stor usikkerhed om ordningen, som er blevet lavet om fire gange – og nu ligger den hos EU og venter på at blive godkendt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...