Solceller hitter ikke længere

28. februar 2014 Erhverv

Der er ingen boligejere, der vil kaste penge efter solceller i øjeblikket. Hos solcellevirksomhederne er salget i løbet af det seneste år stort set gået i stå.

En ny undersøgelse, som Gallup har lavet for Boligejernes Videncenter, viser, at nul procent af landets boligejere har konkrete planer om at sætte et solcelleanlæg op, skriver dr.dk

Interesse for solceller på nul-punktet.

Interesse for solceller på nul-punktet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interessen er væk, fordi den fordelagtige tilskudsordning til solceller blev lavet om i slutningen af 2012.

Fra april 2012 til april 2013 blev der opsat 80.315 solcelleanlæg i Danmark, men fra april 2013 til slutningen af januar i år blev der kun opsat 5.348 anlæg.

Hos AT Solar i Sønderborg kan de også mærke, at interessen er forduftet.

– Sådan som vi oplever det lige nu her, der er interessen fra private meget lav. Faktisk tæt på nul, siger virksomhedsledelsen.

Folketinget har forsøgt at få en ny ordning op at køre. Men der har været stor usikkerhed om ordningen, som er blevet lavet om fire gange – og nu ligger den hos EU og venter på at blive godkendt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...