Hvor meget får SONFORs bestyrelsesmedlemmer i vederlag?

22. juli 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På SONFORs generalforsamling var der et forslag om en regulering af bestyrelsens vederlag og jeg har fuld forståelse for, at det kan være nødvendigt at pristalsregulere vederlagene for bestyrelsens medlemmer, men det falder mig lidt for brystet, at der ikke er åbenhed om, hvilke andre tiltag det er man forventer, der skal sættes i værk samtidig og hvilke konsekvenser det vil få for forbrugerne.

Det siger Niels Graversen, som er tidligere byrådsmedlem i Gråsten, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge SONFORs oplysninger har man hidtil udbetalt 304.000 kr. til bestyrelsen, hvoraf formanden og næstformanden får henholdsvis 70.000 og 50.000 kroner.

”En pristalsregulering vil nok betyde, at dette beløb vil stige til ca. 435.000 kroner og give formanden 86.000 og næstformanden 61.000 kroner, mens de øvrige bestyrelsesmedlemmer vil få 28.000 kroner, hvilket nok må betegnes som et rimeligt vederlag”, siger Niels Graversen, der forgæves har ledt efter vederlags-reguleringen i referatet fra SONFORs generalforsamling.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Referatet fra generalforsamlingen ligger på hjemmesiden. Og i forhold til sidste års budget er der et betydeligt mindreforbrug på vederlag og det fremgår af årsrapporten”, siger bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

På det kommunalt ejede SONFORs hjemmeside er der et kort referat fra generalforsamlingen 30. maj – og der er – ligesom i årsrapporten – intet nævnt om størrelsen på de ændrede vederlag.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...