Brecklings Bogcafé fejrer sine første 10 år med en bogpremiere

13. august 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det er med stor glæde, at Brecklings Bogcafé inviterer til Danmarkspremiere på den nye roman af Mich Vraa – Under en anden himmel – der ifølge bogcafé-værten, Allan Breckling, nok vil få læserne til at komme op af stolen, når det på den store dag bliver afsløret, hvem der er hovedpersonen i den spændende roman, der finder sted i Vietnam. Indtil da er navnet en dyb hemmelighed og forfatteren sætter pris på, at han selv får lov til at fortælle, hvem der drejer sig om.

’En ung kvindelig kok møder en forvirret gammel mand i en skov i Sydfrankrig. De følgende dage fortæller han hende sin eventyrlige livshistorie frem til den aften, der kommer til at ændre hans livsbane dramatisk. En roman om en skæbne helt ud over det sædvanlige’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mich Vraa kendes fra sine tidligere romaner: Eksempelvis Vaniljehuset samt de historiske – Haabet, Faith og Peters Kærlighed – der finder sted i dansk Vestindien.

Han vil fortællerom sit forfatterskab og om Under en anden himmel i samtale med Allan Breckling – der samtidig fejrer bogcafeens 10 års jubilæum.

”Jubilæet fejres med tre bogcafeer og udover Mich Vraa, så kommer der en bogcafé med Linda Lassen fra Gråsten og så kommer Jussi Adler-Olsen og fortæller om sin splinternye krimi, Q10”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT og tilføjer, at Jussi Adler-Olsen denne gang skal være i Riddersalen på Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogcafeen med Mich Vraa finder sted i Sønderborghus søndag den 1. oktober klokken 15.

Billetterne sælges fra mandag via Sønderborghus’ hjemmeside og koster 125 kroner plus gebyr.

3. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Kunderne er velkomne til SONFORs generalforsamling

3. maj 2024 Erhverv

Mandag den 27. maj holder SONFOR ordinær generalforsamling og som noget nyt kan kunderne være med. ”Vi vil gerne invitere kunderne indenfor, så de kan møde bestyrelsen og opleve, hvordan arbejdet med at lede et forsyningsselskab frem mod en grønnere hverdag. Bedre spildevandshåndtering, affaldssortering og rent drikkevand er jo noget, der bør optage os alle, […]

Læs mere...