29 elever fra Det Blå Gymnasium har eksamen i EU-forhold i hus

14. oktober 2016 Uddannelse

 

 

29 glade elever fra Det Blå Gymnasium har netop fået overrakt deres eksamensbevis i EU-forhold ved en lille ceremoni på Det Blå Gymnasium. Eleverne har bestået en tre timers eksamen om EU-forhold på engelsk og uden brug af hjælpemidler.

Alle elever på Det Blå Gymnasiums 2. årgang får tilbud om ekstra undervisning og eksamen i EU-forhold. Desuden er det obligatorisk for elever på Det Blå Gymnasiums internationale studieretning.

Forud for eksamen har eleverne fået særligt tilrettelagt undervisning af lektor Peter T. Hansen om EU-forhold. Han siger:

Artiklen fortsætter under annoncen

”EU har stor indflydelse på udviklingen i Danmark og det ser ikke ud til at blive mindre fremover. Det er glædeligt at se, at så mange elever har interesse for europæiske forhold”.

Eksamensopgaven, der er skriftlig, er stillet af Det Blå Gymnasiums samarbejdspartner West College Scotland og denne eksamen er ikke en del af en obligatorisk studentereksamen, men et særligt bevis, som er udstedt af West College Scotland, skriver Det Blå Gymnasium i en pressemeddelelse.

Det Blå Gymnasium uddanner til virkeligheden ved at klæde de unge på til det globale arbejdsmarked.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...