29 nye elbiler på vejene i Sønderborg i august

20. september 2021 Samfund
Pressefoto: E.on hurtiglader © E.on
Pressefoto: E.on hurtiglader © E.on

Salget af grønne biler stiger forsat og i august måned er der registeret et salg på 29 nye elbiler i Sønderborg-området, hvilket svarer til omkring 18 procent af alle solgte, nye biler. Det viser en opgørelse fra ProjectZero.

Det største ny-salg er dog fortsat benzinbiler, men antallet af ny-registreringer er dog faldet med 23 procent i august måned sammenlignet med samme periode sidste år. Salget af plug-in-hybrid er steget med 17 procent i samme periode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elbilen udgør – i forhold til både klimaudfordringerne og fremtidens eldrevne energisystem – den mest effektive transportform for den individuelle transport og i takt med at strømmen bliver 100 procent CO2-neutral, bliver elbilerne også CO2-neutrale. Det skriver ProjectZero.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Det Danske Kammerkor synger i Christianskirken

19. oktober 2021 Kultur

Det Danske Kammerkor spiller koncert i Christianskirken lørdag den 30. oktober klokken 15:00. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed. Naturen går til hvile og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til ‘livets efterår’. Vi er […]

Læs mere...