30 ekstra parkeringspladser i centrum

8. november 2018 Samfund

Sønderborg Kommune har købt den gamle DSB-grund mellem Mølby og Løngang for at inddrage den i planerne for byudviklingen i Sønderborgs centrum. Teknik- og Miljøudvalget har nu besluttet, at en del af området midlertidigt udlægges til parkeringspladser, indtil den fremtidige anvendelse er endelig fastlagt

”Beslutningen hænger naturligvis sammen med, at vi oplever en efterspørgsel på parkeringsmuligheder fra de borgere, som tidligere har parkeret på for eksempel Føtex’ p-plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har allerede gjort ekstra opmærksom på pladserne ved Rebslagergade og nu bliver der 30 ekstra, tidsubegrænsede pladser over for busstationen. Vi vil hellere på den måde imødekomme et ønske end at lade området ligger ubrugt hen, mens planlægningsarbejdet står på”, siger Teknik- og Miljøudvalgets formand, Aase Nyegaard.

De midlertidige parkeringspladser kommer på området op imod Mølby. Samtidig vil stien mellem DSB-grunden og parkeringspladsen på Rebslagergade blive ryddet og renholdt, så man nemt kommer fra den ene p-plads til den anden.

Arbejdet med at anlægge de 30 tidsubegrænsede p-pladser på DSB-grunden går i gang snarest muligt, oplyser Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk