Billetsalget til Andreas Bo og hans Comedyshow er i fuld gang

20. november 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Somme tider skal man behandle ord og holdninger lidt som en bar hovedbund. Nogle gange er det bedst at udtrykke den nøgne, skaldede sandhed og andre gange er det bedst at pakke det hele lidt ind – eller dække det helt til.

Billetsalget er i gang til Comedy-showet HÅR(D) i Sønderborg Teater i januar 2025, hvor Andreas Bo går hårdt på tidens emner, og stiller de – for en komiker – helt relevante spørgsmål som: Hvad er der liiiiige at være sur over, når man er født i verdens fedeste land?

Artiklen fortsætter under annoncen

Kan tidens forståelse for rummelighed rumme dem, som ikke kan rumme de rummelige? Hvorfor skammer vi os over vores sans for ironi, når vi burde være stolte?

I HÅR(D) viser Andreas Bo, at man kan lave sjov med alt – ikke mindst sig selv, skriver arrangørerne.

Andreas Bo er en af landets sjoveste komikere. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer. I det nye show, HÅR(D), giver han naturligvis endnu engang en opvisning i alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler i et konstant ønske om at bringe komikken – i al almindelighed – i nye retninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere og find en billet på Sønderborg Teaters hjemmeside.

29. april 2024 Erhverv, Nordborg

Sponsoraftale sendte godt 23.000 kroner i kassen hos Nord-Als Boldklub

29. april 2024 Erhverv

Gennem sin sponsoraftale med OK og Kvickly Nordborg får Nord-Als Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 23.324,04 kroner. Man kan støtte Nord-Als Boldklub ved at tanke hos Kvickly Nordborg. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen. ”Sponsoraftalen  har stor betydning for Nord-Als Boldklub. Pengene går altid […]

Læs mere...