Se Anu Ramdas udstilling i MultiKulturhuset

16. januar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den anerkendte kunstner Anu Ramdas er tilbage på Als med en spændende udstilling, [A]MAZE, der markerer 25-års jubilæet siden hendes første soloudstilling i MultiKulturhuset i Sønderborg.

Udstillingen, der finder sted i Udstillingsrummet RADAR, udforsker Ramdas’ sin fascination for indisk filosofi, parapsykologi og science fiction. Gennem et abstrakt og minimalistisk formsprog inviterer hun beskueren til at skabe deres eget narrativ i et tableau af objekter, symboler og farvekoder.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Ramdas ønsker at tage beskuerne med på en rejse til et indre rum, hvor længslen efter noget større end én selv udforskes,” fortæller udstillingens kurator i en pressemeddelelse.

Anu Ramdas, som er født og opvokset på Als, er en kunstner med international anerkendelse. Hun har udstillet både nationalt og internationalt, senest på Westbund Art & Design Fair i Shanghai og Museet for Religiøs Kunst i Lemvig.

Åbningstiderne for udstillingen er mandag til fredag fra 10:00 til 17:00, samt lørdage 10:00 – 14:00, og kan opleves indtil den 24. februar.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...