Kreditbanken skal ha’ ny direktør

Leif Clausen og Hans Iversen. Pressefoto.
Leif Clausen og Hans Iversen. Pressefoto.
12. juni 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Kreditbankens filialdirektør Leif Clausen går på pension i løbet af sommeren. Hans Iversen, der i dag er senior-erhvervsrådgiver i afdelingen, afløser Leif Clausen.

”Jeg har vurderet, at tiden nu er moden til at takke af fra jobbet for at kunne bruge mine kræfter og min tid fuldt ud på det gode liv i den tredje alder. For mine godt og vel 60 år fortæller mig, at tidspunktet nu er det helt rigtige for mig”, fortæller Leif Clausen, der i løbet af sommeren stopper som filialdirektør i Kreditbanken i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han begyndte karrieren som elev i Sydbank i Sønderborg. Men allerede 5 år senere – i øvrigt på sin 25-årige fødselsdag – stod den på udnævnelse til fuldmægtig i afdelingen i Augustenborg. Og efter en tur på Sydbanks centrale kreditkontor i 1994/1995 udnævntes Leif Clausen til sekretariatschef i Sydbank i Sønderborg. Fra 1999 rundede han Sydbank-karrieren af med et job som erhvervschef i Nordborg.

I 2006 tog Leif Clausen springet til Kreditbanken i Sønderborg for at blive erhvervskundechef. Og i 2015 udnævntes han så til filialdirektør i filialen, som han i høj grad har medvirket til at udvikle kundemæssigt, forretningsmæssigt og medarbejdermæssigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har boet hele livet på Als, og han har arbejdsmæssigt været fast forankret på Als stort set hele livet.

Hans Iversen glæder sig til sit nye job

”Jeg ser meget frem til at tage over. Leif Clausen afleverer en afdeling i fin form”, siger Hans Iversen i en pressemeddelelse.

Hans Iversen er en erfaren herre med et alsidigt CV. Han er uddannet landmand og ejer familiegården Grønvang i Stenderup. Landbruget er siden 2006 dog bortforpagtet til en lokal landmand, mens skovbruget fortsat er på egne hænder. Fra 2006 til 2014 bestred Hans Iversen forskellige jobs i Nordea. Fra 2014 til 2019 var han virksomhedsrådgiver i LandboSyd, indtil han skiftede til et job som senior-erhvervs-rådgiver i Kreditbanken i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil senere på sommeren blive lejlighed til at hilse af med Leif Clausen og sige goddag til Hans Iversen, når banken inviterer til reception.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...