330 skal med Holm Walk & Run ud på 28 løbeture i februar

31. januar 2021 Samfund

330 har tilmeldt sig den tredje udgave af Holm Walk & Run – og du kan også nå at melde dig til.

Eventet starter i morgen, mandag, og slutter den 28. februar. Man skal gå eller løbe mindst 1 kilometer om dagen, men er man forhindret en dag eller to, så går man eller løber man bare lidt mere en anden dag.

“Meningen er, at hver deltager skal gå eller løbe mindst 28 km i februar måned. Der er ingen kontrol eller tilsyn. Deltagerne styrer fuldstændig selv deres gang eller løb”, siger arrangør Dusko Milovic til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som tak for indsatsen kommer der en fin lille gave i deltagernes postkasse i starten af marts og den er lavet i samarbejde med Kvickly Nordborg og Jens Iversen.

“I må meget gerne lægge billeder fra jeres tur op med en lille kommentar her på siden, men det er intet krav”, siger Dusko Milovic.

Her er link til diplom, som I selv kan printe ud til sidst, hvis I har lyst til det.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...