39. veteran-motorcykelløb på Als

16. august 2015 Sundeved

På lørdag kører vi for 39. gang Alsløbet for veteranmotorcykler. Det er motorcykler til og med året 1939. De er allesammen i original stand.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi starter med morgenkaffe hos Bil og CO. fra kl. 09,00. De sidste motorcykler kommer med færgen fra Fyn, skriver veteranmotorcykelklubben i en pressemeddelelse.

Kl. 10,30 er der instruktion og så gøres der klar til at starte. Den første starter kl. 11,00 og efterfølgende bliver sendt af sted med et minuts interval. Der køres efter kort og med en fastsat gennemsnitsfart. Der er hemmelige tidskontrol undervejs.

De første vil komme til Mommark Marina ca. kl. 12,30, hvor der er middagspause. De sidste vil køre fra Mommark ca. kl. 14.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Mål er hos Euromaster hvor de første nok ankommer lidt før kl. 15.00 og så vil der løbende ankomme motorcykler den næste time. Her vil der så ca. ½ time efter at den sidste er ankommet være præmieomerrækkelse.

Der køres i 2 klasser solo og med observatør.

Den ældste motorcykler er en Wandere fra 1911. Der er tilmeldt sjælne cykler som Jes fra 1913-IVY fra 1913- Douglas fra 1014 altså motorcykler son er mere end 100 år gamle. Der vil være 4 cylindert Henderson med sidevogn– Rudge Ulster 4 ventilet  – Matchless 1919 med sidevogn – Austral – Nimbus – BSA  – Harley Davidson for at nævne nogle.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...