3Fs nye pressechef er fra Broballe

7. marts 2021 Erhverv

Den prisvindende journalist Lasse Ravnø stopper på TV2 Nyhederne og starter 1. april som ny pressechef i 3F.

Det skriver 3F i en pressemeddelelse.

42-årige Lasse Ravnø, som kommer fra Broballe på Nordals, har som undersøgende journalist blandt meget andet dækket en række sager med groft underbetalt udenlandsk arbejdskraft i bygge- og transportbranchen – eksempelvis chaufførerne i Padborg-lejren – og har også været ledende redaktionschef på Ekstra Bladets graverhold.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er efter min mening vigtigt, at journalistik og kommunikation gør en forskel, ikke mindst for de danskere, som ikke har nem adgang til medierne og beslutningstagerne. Derfor er det et klart mål for mig som ny pressechef i 3F, at medlemmernes hverdag, oplevelser og udfordringer kommer til at stå endnu tydeligere frem, både i de traditionelle og i de nye medier”, siger Lasse Ravnø.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Augustenborg, Samfund

Friskolebørn samler hver mandag skrald i Nørreskoven

14. april 2021 Augustenborg

Det er nærmest blevet tradition, at Midtimellem – 3.-4. klasse – hver mandag går en fast rute ind i Nørreskoven og hjem igen. En rute, de på Midtals Friskole kalder “Jorden rundt”. ”Børnene damper af og fortæller om stort og småt fra deres weekend eller ferie”, fortæller lærer Katja Ladefoged i en pressemeddelelse. Det er […]

Læs mere...