4. juli er der Torvemarked i Kastanie Allé

26. juni 2020 Erhverv

For år tilbage var der hver lørdag marked med mange boder på Kirketorvet i Sønderborg. Nu gøres et forsøg på – med kommunen som fødselshjælper – at genoplive torvedage i Sønderborg og dermed muligheden for at købe lokale fødevarer og lokalt produceret håndværk. Interessen er fin op til den første markedsdag den 4. juli.

Det er Udvalget for Landdistrikter, Natur og Fødevarer, der sætter gang i torvedagene. Siden beslutningen tidligere i år blev truffet, er de nødvendige tilladelser indhentet hos myndighederne. Borgerne har haft mulighed for at bestille en stand, og det er der foreløbig 15, der har gjort. Ni af dem er med på den første torvedag, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De vil tilbyde for eksempel frugt, grønt og krydderurter, frisk fisk, honning, uldvarer, is, betonvarer til haven, trædrejet håndværk, blomster, hjemmeavlet vin og slagtekaniner.

Markeret får plads på Kastanie Allé op imod Jernbanegade og vil foreløbig finde sted den første lørdag i måneden resten af året.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...