41 foreninger for ældre har fået kommunekroner i kassen

12. februar 2018 Sundeved

Det næste halve år er der lidt flere penge til udflugter, fællesspisning, jubilæer, motionstilbud, cykelture, kurser, foredrag, koncerter og anden underholdning for ældre i de 41 foreninger, der har fået en lille vitaminindsprøjtning i form af et tilskud fra Sønderborg Kommune. Tilbuddene er mange i foreningerne, der fordeler sig på vennekredse på plejecentre, pensionist- og efterlønsforeninger samt ældreforeninger.

Det er forskelligt, hvilket beløb foreninger har fået, men det højeste beløb på 10.000 kr. er givet til følgende foreninger: Tangshave Vennekreds, Vennekredsen ved Gråsten Plejecenter, Vennekredsen ved Hørup Plejecenter, Egernsund og omegns seniorer, Hørup Pensionistforening, Nordborg Pensionistforening, Ældre Sagen Broager, Gråsten og omegns Pensionistforening, Broager Pensionistforening, Lysabild efterløn og pensionistforening, Havnbjerg Pensionistforening, Mandskoret Sønderborg, Velo team Gråsten, Herrehjørnet v. Ulkebøl Kirke, For ældre og handicappede i Sønderborg, Egen Seniorer og Gråsten Ældreklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg er glad for, vi har mulighed for at give et beløb til alle de foreninger, der har søgt. Vi har desværre ikke tilstrækkeligt med midler til at bevilge dem alle det fulde beløb, de har søgt om – men vi har prøvet på at fordele midlerne efter bedste evne”, siger Social- og Seniorudvalgsformand Preben Storm i en pressemeddelelse.

Der er i alt delt 326.200 kroner ud.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uncategorized

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uncategorized

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...