5. august er Naturfamilier ved Den Sorte Strand

24. juli 2020 Kultur

Hen over sommeren kan familier i hele landet komme til hyggelige arrangementer i naturen, når projektet Naturfamilier turnerer rundt i Danmark. Naturfamilier kommer på besøg i 24 byer og onsdag den 5. august går turen til Sønderborg, hvor du kan komme og være med fra klokken 10.

Temaet for årets sommerturné er vand, og derfor skal vi blandt andet spille vand-bingo, snitte fisk i træ og bygge vanddyr i sand sammen. Og så er der naturligvis rig mulighed for at spørge ind til projektet Naturfamilier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet holdes på broen ved Den Sorte Strand og forventes at vare halvanden time. Alle familier er velkomne, uanset om man bor i nærheden eller bare er på besøg.

Det er gratis, og kræver ingen tilmelding, skriver Naturfamilier.

Naturfamilier sørger for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer og bryder op i mindre grupper, hvis det vurderes, at der er for mange samlet.

Foto fra Ole Laursen – Naturfamilier

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 112, Sønderborg

Brand i bil

17. august 2022 112

I rundkørslen på Grundtvigs Allé var der onsdag eftermiddag klokken 16:40 brand i en bil. “Brandfolk fra stationen i Sønderborg fik den slukket”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT.

Læs mere...