5. august er Naturfamilier ved Den Sorte Strand

24. juli 2020 Kultur

Hen over sommeren kan familier i hele landet komme til hyggelige arrangementer i naturen, når projektet Naturfamilier turnerer rundt i Danmark. Naturfamilier kommer på besøg i 24 byer og onsdag den 5. august går turen til Sønderborg, hvor du kan komme og være med fra klokken 10.

Temaet for årets sommerturné er vand, og derfor skal vi blandt andet spille vand-bingo, snitte fisk i træ og bygge vanddyr i sand sammen. Og så er der naturligvis rig mulighed for at spørge ind til projektet Naturfamilier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet holdes på broen ved Den Sorte Strand og forventes at vare halvanden time. Alle familier er velkomne, uanset om man bor i nærheden eller bare er på besøg.

Det er gratis, og kræver ingen tilmelding, skriver Naturfamilier.

Naturfamilier sørger for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer og bryder op i mindre grupper, hvis det vurderes, at der er for mange samlet.

Foto fra Ole Laursen – Naturfamilier

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings-stafet kommer til Sønderborg – følg med direkte klokken 17:15

14. maj 2021 GF2020

Som en del af fejringen af Genforeningen har DGI Sønderjylland arrangeret ‘Den Digitale Stafet 2020’ og fredag kommer depechen til Sønderborg – og det kan du følge direkte på SønderborgNYT TV. Depechen skal videre ud på en måneds lang rejse i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber i DGI-regi til byer i […]

Læs mere...