5. september flages der for udsendte soldater

25. august 2015 REGIONALT

Den Nationale Flagdag er den officielle flagdag for Danmarks udsendte. Dagen blev højtideligholdt første gang den 5. september 2009, og Sønderborg har deltaget i markeringen fra første færd. Ligesom de foregående år markeres dagen med en ceremoni på Rådhustorvet, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Frivillige sender flaget til tops på Sønderborg Kaserne.

Frivillige sender flaget til tops på Sønderborg Kaserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet byder på musik fra kl. 13.50 ved Flyverhjemmeværnets Musikkorps fra Kolding, som også leverer musik mellem talerne og fra kl. 14.30 til 15, hvor veteranerne er inviteret til en reception i rådhuset.

Selve ceremonien indledes kl. 14 med en velkomst ved vicekommunaldirektør Tim Hansen, der har været ansat i Forsvaret i 15 år, inden han indledte en kommunal karriere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...