5. september flages der for udsendte soldater

25. august 2015 REGIONALT

Den Nationale Flagdag er den officielle flagdag for Danmarks udsendte. Dagen blev højtideligholdt første gang den 5. september 2009, og Sønderborg har deltaget i markeringen fra første færd. Ligesom de foregående år markeres dagen med en ceremoni på Rådhustorvet, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Frivillige sender flaget til tops på Sønderborg Kaserne.

Frivillige sender flaget til tops på Sønderborg Kaserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet byder på musik fra kl. 13.50 ved Flyverhjemmeværnets Musikkorps fra Kolding, som også leverer musik mellem talerne og fra kl. 14.30 til 15, hvor veteranerne er inviteret til en reception i rådhuset.

Selve ceremonien indledes kl. 14 med en velkomst ved vicekommunaldirektør Tim Hansen, der har været ansat i Forsvaret i 15 år, inden han indledte en kommunal karriere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...