56 nye P-pladser – uden tidsbegrænsning – ved Rebslagergade

19. maj 2018 Samfund

På P-pladsen mellem busstationen og Rebslagergade i Sønderborg er der 56 p-pladser, som ikke længere er forbeholdt personale tilknyttet busstationen. Her kan borgere holde tidsubegrænset i midtbyen.

Sønderborg Kommune gør i en pressemeddelelse opmærksom på, at der for nyligt er blevet adgang til 56 nye tidsubegrænsede parkeringspladser tæt på øvre Perlegade, idet p-pladsen ved Rebslagergade nu ikke længere er forbeholdt personale tilknyttet busstationen. Busstationen er nemlig flyttet til Ragebøl. I den forbindelse er de sorte skilte ændret til blå P-skilte, og arbejdet med at få skiltningen på plads er i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligeledes undersøges om pladsen kan udnyttes mere optimalt.

Man kommer til p-pladsen via Løngang og Rebslagergade.

De 56 nye p-pladser bidrager dermed til at lette presset på p-pladserne i midtbyen på den korte bane, men fokus er også på at udvikle mere langsigtede løsninger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...