56 virksomheder får Sønderborg i Arbejde-mærket

11. januar 2023 Erhverv

Styregruppen for Sønderborg i Arbejde har besluttet at synliggøre og anerkende det samfundsansvar, som mange virksomheder i Sønderborg Kommune løfter hver dag. Det sker ved at uddele Sønderborg i Arbejde-mærket. I alt 56 virksomheder får mærket, der uddeles for første gang. Tanken er, at det skal uddeles en gang årligt.

Den store opbakning glæder formanden for Arbejdsmarkedsudvalget og formand for Styregruppen for 4 parts-aftalen Sønderborg i Arbejde, Jan Prokopek Jensen.

”Det er første gang, at vi uddeler Sønderborg i Arbejde-mærket, så det er ekstremt positivt, at så mange virksomheder ønsker at få mærket. Det sociale ansvar er en vigtig dagsorden for Styregruppen for Sønderborg i Arbejde, og vi ser frem til at hædre alle modtagere med denne markering. Vi håber, at virksomhederne vil bruge mærket aktivt i deres rekrutterings- og markedsføringssammenhænge for at vise, at de påtager sig et frivilligt samfundsansvar og bidrager til en bæredygtig udvikling i Sønderborg Kommune”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg i Arbejde-mærket uddeles fredag den 20. januar i Farverihallen på EUC Syd.

Sønderborg i Arbejde-mærket gives til virksomheder, der ligger i Sønderborg Kommune og har ydet en indsats inden for mindst 2 ud af 3 af følgende områder:

Det rummelige arbejdsmarked

Virksomheden giver plads til mennesker i udsatte positioner

Trivsel og sygefravær

Virksomheden bekæmper sygefravær og fremmer god trivsel

Uddannelse og livslang læring

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomheden bidrager til styrkede kompetencer og uddannelse for fremtidens arbejdskraft

De får Sønderborg i Arbejde-mærket 

Agramkow, Als Motor, Alsmatik, BANKE, Bauhaus Sønderborg, Bilka, Billig Blomst, BITZER Electronics, Benniksgaard Hotel, Brugsen for Als og Sundved, Buy2Sell, BYRO, Bygma, CK-Mt ApS, DAMM Cellular Systems, Danfoss, Danish Crown, F-Boks, Frøken Fin Blomster, Føtex Perlegade, HANSSON INVEST, HANNEMANN ENGINEERING, Helge Bruhn, Handel Enkelt, Helsam, High Luck Security, Hotel Sønderborg Kaserne, Hotel Sønderborg Strand, Kjelkvist, Kvik Køkkener v/MC Køkkencenter, Langenberg Grafisk A/S, Linak, Maxi Zoo Sønderborg, MMR ApS, Netto Center øst, Netto Gråsten, Netto Nordborg, PAJ EMS, Puls Human Relations, Rema1000 Dybbøl, Rema1000 Nørrekobbel, RESENSE Denmark APS, Schmidts rengøring, Serwiz A/S, Signode, Silvan, Simon Moos Maskinfabrik A/S, Skoringen Borgen, Skoringen Perlegade, Sport og Fitness Augustenborg, Stryhns, Sydbank Sønderborg, Syd Elektro, Tandslet Genbrug, Torvehallen, YouSee Sønderborg, Zirocco ApS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg i Arbejde

Sønderborg i Arbejde er et partnerskab mellem virksomheder, uddannelser, fagforeninger og Sønderborg Kommune.

Partnerskabet arbejder for at skabe et fremtidssikret lokalt arbejdsmarked, hvor virksomhederne klarer sig godt, og flest muligt har et godt arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...