Broager Sparekasse står klar til at dele penge ud

4. december 2015 Sundeved

Broager Sparekasses Lokalpuljen deler snart for 4. gang i år 50.000 kroner ud til lokale initiativer. Lokalpuljen har igennem de seneste tre kvartaler delt 150.000 kroner ud til lokale foreninger og klubber. Lokalpuljen er Broager Sparekasses måde at støtte det lokale foreningsliv og initiativer.

Mange modtagere

Alice Jacobsen, der i år fik vandrepokalen i klubben for flest roede kilometer i Sønderborg Kajak Klub for begyndere, har også været ude på adskillige ture i den nye kajak fra Broager Sparekasses Lokalpulje.

Alice Jacobsen, der i år fik vandrepokalen i klubben for flest roede kilometer i Sønderborg Kajak Klub for begyndere, har også været ude på adskillige ture i den nye kajak fra Broager Sparekasses Lokalpulje.

Artiklen fortsætter under annoncen


En af modtagerne fra 2. kvartal 2015 var Sønderborg Kajakklub, der fik penge til en ny havkajak. Kajakklubben har med et stigende antal medlemmer brug for flere kajakker, og her var en havkajak det helt rigtige.

”Havkajakken er god til begyndere, da den er mere stabil og så er den rigtig god til at praktisere de forskellige øvelser ude på vandet”, siger Erling Kjær, der er medlem af Kajakklubben.

”Havkajakken er også velegnet til længere ture, da der er plads til oppakning ombord”.

Kajakken har nået 265 kilometer på vandet i løbet af rosæsonen i år.

Ud over kajakklubben har flere end 25 andre foreninger og klubber, som alle gør en aktiv forskel i lokalsamfundet, modtaget midler fra Lokalpuljen. Men det er ikke helt slut endnu for 2015, skriver Broager Sparekasse i en pressemeddelelse.

Din klub kan stadig nå detbroager

Artiklen fortsætter under annoncen

Har din klub eller forening en idé eller et konkret projekt, kan I stadig nå at få del i de sidste 50.000,- kroner, som Broager Sparekasse deler ud efter den 31. december 2015.

Læs mere om betingelserne for Lokalpuljen og udfyld ansøgningsskemaet på broagersparekasse.dk/lokalpuljen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...